Η Αναστασία Κούζη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην περιοχή της Έδεσσας. Σπούδασε φωτογραφία και το 2010 άρχισε την επαγγελματική της ενασχόληση με τη φωτογραφία του γάμου και της βάπτισης. Το 2011 έχει τη δική της ομάδα η οποία, εξοπλισμένη με άριστα τεχνικά μέσα, με αυστηρό επαγγελματισμό, συνέπεια και διακριτικότητα, δημιουργεί ολοκληρωμένα πακέτα φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης υψηλής αισθητικής. Με σεβασμό στις αρχές της φωτογραφικής τέχνης, στις παραδόσεις του τόπου και στις αντιλήψεις των ανθρώπων, φέρνουν νέες ιδέες και τάσεις στην φωτογραφία. Απαθανατίζουν τις ξεχωριστές στιγμές, τον γάμο, τη βάπτιση, σημαντικές εκδηλώσεις και δημιουργούν προσωπικά portfolia.

 

Γάμος: Μοναδικές στιγμές !

Δημιουργήσαμε για εσάς το wedding story. Στηριζόμενοι στην πρωτοτυπία και την καλλιτεχνική φωτογραφία, αποτυπώνουμε τη στιγμή με μια ιδιαίτερη φωτογραφική ματιά. Αξιοποιούμε σύγχρονα μέσα και καταγράφουμε την προετοιμασία του γαμπρού και της νύφης, την τελετή, τη δεξίωση, τη φωτογράφιση της ημέρας, το next day location και σας παρέχουμε τα δικά σας wedding books, τις δικές σας ξεχωριστές φωτογραφικές ιστορίες.

 

Βάπτιση: Γλυκιές αναμνήσεις !

Κρατάμε ζωντανές και ανεξίτηλες στο χρόνο τις τρυφερές σας στιγμές με τους θησαυρούς της ζωής σας, τα παιδιά σας! Σας παραδίδουμε ένα ξεχωριστό πακέτο βάπτισης – ενθύμιο ζωής για κάθε παιδί!